Чт. Вер 19th, 2024

Вони личать багатьом

Стрижка каре зараз дуже популярна у Франції. Вона має чимало варіацій та різні варіанти укладок.

La Petit Bob

Маленький боб — улюблена зачіска жінок у різному віці. Волосся зазвичай досягає максимум до нижньої третини обличчя або середини шиї.

Попри коротку довжину, стилізувати її можна по-різному. По-перше, вибирайте або прямий, або трохи каскадний зріз — відштовхуючись від густоти й структури волосся.

По-друге, робіть укладання за допомогою брашингу, бігудів або плойки. Кучері, великі локони або прямі пасма будуть виглядати досить стильно. Ба навіть, якщо ви висушите волосся природним шляхом, зачіска матиме чудовий вигляд.

Мікро-боб із чубчиком

Це ще коротший варіант. Зачіска з чубчиком надає чарівності вашому образу. Довжина волосся в цьому випадку ледве доходить до кінчиків вух, а на потилиці є гарний об’єм.

Француженки люблять носити мікробоб із досить густим чубчиком до брів. Але якщо у вас обличчя квадратної або круглої форми, можна замінити його на рідкий, боковий або чубчик-шторку — щоб не обтяжити зону щелепи.

Каре-метелик

Вона практично завжди матиме чудовий вигляд, навіть якщо ви щойно прокинулись. Цій стрижці характерний довгий чубчик-шторка та шаруватість. Стрижка підійде, як прямому, так і кучерявому типу волосся.

Максі-каре

Незвично довгий варіант стрижки — волосся доходить до основи шиї. Француженки надають перевагу максікаре з градуюванням для додаткового об’єму і чубчиком.

Але якщо у вас і так досить густе волосся, ви можете зробити прямий зріз. З такою стрижкою можна робити локони, гофре, пучки, кіски, обідки, шпильки, милі гумки.

Джерело: UA. Новини

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.