Чт. Вер 19th, 2024

За ними легко доглядати

Власницям тонкого та пошкодженого волосся стилісти пропонують стрижки, які надаватимуть йому об’єму, візуальної густоти та добре триматимуть форму без укладання.

Асиметричний боб

Це універсальна стрижка, яка надає пишного об’єму та візуальної густоти волоссю завдяки різній довжині пасом. Також завдяки асиметрії зачіска прибирає непотрібний об’єм у нижній зоні обличчя і видовжує його. До того ж асиметричний боб не потребує укладання.

Каскад

Завдяки багатошаровості зачіска створює ефект об’єму та візуальної густоти локонів. Така зачіска ідеально підійде жінкам, які хочуть зробити волосся густим і здоровим. Каскад з м’якими шарами добре тримає форму і його не потрібно буде вкладати мусами чи пінкою.

Піксі із «рваними» кінцями

Ця стрижка завжди в моді завдяки своїй універсальності та практичності. Вона пасує майже всім жінкам та надає волоссю об’єму в потрібних місцях і має коригувальний ефект. Піксі добре тримає форму, абсолютно не потребує укладання і гарно відростає.

Подовжений боб з чубчиком

Стрижка підійде жінкам, які не готові експериментувати з довжиною волосся, але хочуть надати своїм тонким локонам об’єму й густоти. Завдяки чубчику зачіска увиразнюватиме вилиці та маскуватиме вікові зморшки на обличчі. Локони в такій зачісці будуть густі, здорові навіть без засобів для укладання.

 Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.