Чт. Вер 19th, 2024

З ними осінь звучатиме у вашому житті по-новому 

Мускус

Нота мускусу ще тисячоліття тому стала символом пристрасті, чуттєвості та спокуси.
Аромат мускусу є виключно теплим, м’яким та привабливим. природний мускус має унікальну здатність додавати глибину та довговічність ароматам.

Кедр

У давнину кедр вважався символом неба, землі та підземного світу: крона його дерев ніби торкається хмар, а коріння сягає глибоко в землю. Аромат кедра нагадує запах сирої та в’язкої землі, але водночас і свіжість вітру.

Кардамон

Кардамон – це пряність, що росте в країнах Південної Азії. Вона має насичений комфортний аромат, що поєднує в собі лимонні та евкаліптові нотки.

Ефірна олія кардамону додає якусь заспокійливу та смолисту ноту східним ароматам, тоді як у деревних та квіткових композиціях воно проявляється свіжістю, що нагадує камфору.

Мох

Уявіть, що ви гуляєте осіннім лісом після теплого дощу. Саме так відчувається нота моху, яка у XX столітті започаткувала цілий клас у парфумерії — шипрові.

Нотка моху має землистий запах лісу з яскравими деревними та чистими трав’яними акордами. Мох – чудовий фіксатор, який підвищує стійкість аромату і додає тонкого напівтому.

Рожевий перець

Рожевий перець – справжнє втілення складності та багатовимірності, що робить кожен аромат, в якому він використовується, неповторним і незабутнім.

Аромат рожевого перцю характеризується складним поєднанням терпкості, солодощів та прянощів. Початкові відтінки зазвичай відчуваються як свіжі та трохи гострі, з легким фруктовим відтінком. Середні додають аромату солодкуватості та терпкості, а базові додають глибину та теплоту.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.