Пт. Вер 27th, 2024

Ці методи зекономлять вам час

Для того, щоб зробити укладку після якої у вас будуть пишні локони, необовʼязково користуватися щипцями чи плойкою і піддавати їх шкідливому впливу високих температур. Є й прості способи накрутити кучері, які не потребуватимуть багато часу на збори вранці.

Завивка на мʼякі бігуді 

Такий спосіб модна практикувати не тільки на м’яких бігуді, а й навіть на поясі банного халата.

Спосіб застосування:

Мʼякі бігуді потрібно покласти на волосся над чолом, як обруч. Далі заплести волосся на цю основу, а кінчики пасом обмотати навколо неї.

Закріпити все потрібно шовковими гумками для волосся і відгорнути кінці мʼяких бігуді назад, на потилицю, утворивши, ніби, «корону». Вранці акуратно розберіть зачіску і зафіксуйте її лаком або мусом для волосся.

Завивка на шкарпетки

Є й такий спосіб завити локони — замість мʼяких бігуді використати високі шкарпетки або панчохи. Цей метод підійде власницям волосся середньої довжини й густоти.

Спосіб застосування:

Потрібно розділити волосся на прямий проділ і заплести на шкарпетку, кінці пасом намотати на неї. Половину довжини шкарпетки вільною потрібно залишити вільною і наприкінці вивернути, щоб закрити волосся. Таким чином волосся буде краще тримати форму під час сну.

Unicorn

Спосіб застосування:

Для цього способу потрібно покласти валик посередині проділу, від чола до потилиці, і заплести волосся навколо нього. Така техніка чудово підійде тим, хто спить на боку, адже тоді вам не заважатиме забране назад волосся.

Джерело: COSMOLITAN



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.