Сб. Вер 28th, 2024

Надзвичайна чуттєвість – Рибам

Овен

Сьогодні ваша енергія нагадує спалах зірки! Прислухайтеся до своїх бажань і сміливо втілюйте їх у життя. Нові проєкти або захоплення чекають на вас — не втрачайте момент!

Телець

Проводьте час вдома, наповнюючи простір затишком. Приготуйте улюблену страву або займіться рукоділлям. У цьому спокої ви знайдете нові ідеї для натхнення!

Близнюки

Це чудовий час для публічних виступів або творчих проєктів. Спілкуйтеся з людьми, ідеї потечуть, як річка, а нові знайомства зможуть відкрити нові горизонти.

Рак

Прислухайтеся до своїх почуттів — медитація або ведення щоденника можуть стати вашими союзниками. Це час для зосередження на внутрішньому зростанні.

Лев

Ваше бажання сяяти не залишить нікого байдужим! Цього тижня ви будете в центрі уваги. Використовуйте цей момент, щоб реалізувати свої креативні ідеї — можливості проявити себе безмежні!

Діва

Ваш організаторський талант підкреслить усі деталі. Цей день сприятливий для наведення порядку в справах. Розгляньте нові підходи до старих задач — ви здивуєтеся, як швидко можна все вирішити.

Терези

Проводьте більше часу з близькими, створюючи теплі моменти разом. Спільні активності та відкриті розмови допоможуть поглибити зв’язки й створити незабутні спогади.

Скорпіон

Ваша інтуїція набуває особливої сили. Приділяйте увагу своїм відчуттям і снам — вони несуть важливі послання. Цей тиждень відкриє нові горизонти у саморозумінні.

Стрілець

Можливі знайомства, що змінять ваше сприйняття світу. Не бійтеся виходити за межі звичного — ваше серце вже готове до нових пригод!

Козоріг

Цього тижня ваша рішучість вражає. Сфокусуйтеся на кар’єрних цілях і розвивайте свої навички. Ви можете стати натхненням для інших — не бійтеся взяти на себе відповідальність!

Водолій

Ваші нестандартні ідеї можуть знайти визнання. Спілкуйтеся з однодумцями та діліться своїми думками — разом ви зможете втілити в життя щось неймовірне!

Риби

Ваше чутливе сприйняття відкриває нові горизонти. Займіться мистецтвом, музикою або письмом — це стане вашим способом вираження. Слухайте свої мрії, вони можуть вказати на ваш шлях!

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.