Ср. Жов 2nd, 2024

Такі стрижки видовжують лице, роблять вилиці витонченими, а погляд – виразним

Якщо у вас круглий овал обличчя і ви шукаєте стрижку, яка ідеально вам підійде і яка абсолютно не потребує укладання, біксі стане для вас ідеальним варіантом. Ця зачіска елегантно підкреслить форми вашого обличчя, створюючи ефектний та довершений образ.

Особливості стрижки біксі

Ця стрижка має у собі ознаки подовженої піксі, однак цей варіант стрижки найбільше пасує жінкам з круглом, квадратним та прямокутним обличчям. Вона не тільки кардинально змінить образ, а й зробить його ефектним.

Біксі є універсальною зачіскою, адже пасує жінкам з будь-якою структурою волосся. Також ця зачіска зовсім не потребує укладання, гарно відростає і довго тримає форму.

Найкращі варіанти біксі 

  • Біксі з поголеними ділянками. Цей варіант буде ідеальним для жінок з тонким волоссям, вона створить візуальну густоту й надасть природного об’єму.

Вибриті шари надають загальному образу легкості й екстравагантності, тому такий варіант стрижки вважається омолоджувальним.

  • Асиметрична біксі є ідеальним вибором з пасмами різної довжини.

Така техніка допоможе створити візуальний об’єм волосся і видовжуватиме лінії круглого обличчя, робитиме вилиці витонченими, а погляд – виразним.

  • Біксі з меліруванням. Шляхом мелірування створюється додатковий об’єм та візуальна густота навіть на тонких локонах.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.