Сб. Жов 5th, 2024

Це боб із чубчиком

Сьогодні боб із чубчиком став «новим» модним трендом, об’єднавши два, улюблених багатьма, види зачіски в один стиль.

Ця стрижка нагадує стиль персонажа Уми Турман у фільмі «Кримінальне чтиво», може варіюватися від короткої, гострої та рваної до довгої версії з чубчиком-шторкою.

Варіації зачіски

Коли мова йде про боб із чубчиком – це про цілий спектр варіацій: боб з чіткими лініями, багатошаровий чи рваний боб з рваним чубчиком для створення легкого, недбалого вигляду, косий боб  в стилі Сьюкі Вотерхаус, який надасть легкості вашому образу.

Як вкладати зачіску

Укладання боба з чубчиком починається з підготовки. Виберіть продукт, який відповідатиме вашому бажаному фіналу. Це може бути крем для локонів, мус для об’єму чи спрей з морською сіллю для додання текстури. 

Використовуйте дифузор, щоб підкреслити природну текстуру чи ж розчешіть волосся, закріпивши його затискачем для створення легкого, французького стилю.

Однак, для неперевершеного вигляду знадобиться трохи часу. Навіть найбільш невибагливі зачіски вимагають зусиль.

Якщо ж ви плануєте відвідати перукаря, обов’язково озвучте, який тип стрижки ви хочете та покажіть підготовані заздалегідь фото із варіантами, що мають схожу текстуру волосся, адже це вплине на те, як волосся буде виглядати під час укладання вашої стрижки.

Джерело: Stylist

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.