Сб. Жов 5th, 2024

Автор відео має «страшне пояснення» цьому факту

Хлопець, на ім’я Ділан стверджує, що в нього та багатьох інших хлопців, яких він знає, є веснянка на тому самому місці. Він переконаний, що кожен чоловік, якщо уважно подивиться на свою ліву руку, виявить таку саму мітку. І Ділан має «страшне пояснення» цьому факту.

Відео в TikTok із цією заявою швидко стало вірусним та викликало бурю емоцій у глядачів. Хлопець показав ластовинку на своїй руці й запропонував глядачам перевірити, чи є у них така сама.

– Я, можливо, знайшов щось, що доводить, що уряд створює людей. Кожен хлопець, який дивиться це відео, повинен перевірити, чи є у нього така ластовинка на руці просто зараз. Я гарантую, що у вас є. Ця ластовинка просто тут. Зробіть це, – сказав Ділан.

Його вірусне відео змусило глядачів перевірити свої руки. Багато хто, до того ж не тільки хлопці, а й дівчата, були шоковані, дізнавшись, що у них є така мітка в тому ж місці.

Як пише The Mirror, цій подібності є наукове пояснення. Поява веснянок обумовлена генетичними факторами, впливом навколишнього середовища та способом життя.

Веснянки зазвичай з’являються на ділянках тіла, що найбільше піддаються сонячному випромінюванню, таких як обличчя, плечі та руки.

 

Ультрафіолетове випромінювання сонця стимулює меланоцити до вироблення більшої кількості меланіну, що призводить до появи веснянок.

Таким чином, регулярним впливом сонця можна пояснити, чому веснянки з’являються на схожих частинах тіла у різних людей, і чому чоловіки виявляють їх у схожих місцях.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.