Нд. Жов 6th, 2024

Прикмети наших пращурів

Молочні зуби – передвісники долі дитини. Прийнято вважати, що перші зубки пов’язані із майбутніми проблемами їх власника. Якщо першим з’явився різець, то цей знак вважають щасливим: дитина зможе робити вольові рішення.

Те, що молочні зуби довго не випадають – вказує на майбутню інфантильність людини в дорослому житті.

Великому значенню наділяють і частоті зубів у роті. Якщо ряд рідкий – людина може прожити коротке життя. А якщо різці не щільно прилягають один до одного – це знак того, що людина має щасливу вдачу.

Дрібні зуби, які щільно прилягають або навіть залізають на інші – стереотипні риси скнари або таємничої людини, якій не можна довіряти.

Натомість, крупні та рівномірно розташовані зуби можуть свідчити, що їхній власник має приємний та добродушний характер.

Щербинка – одна із наймістичніших особливостей зубів.

Її власників прийнято вважати відкритими, добродушними та красномовними людьми. Серед шотландців побутує стереотип, що якщо між зубами можна з легкістю просунути монетку в 10 соверенів, то ця людина є особливим «магнітом» для удачі та користується популярністю у протилежної статі.

Широко розставлені «кінські» зуби – знак того, що людина надзвичайно прив’язана до своїх батьків.

Якщо у людини помітно мало зубів, то її прийнято асоціювати з небезпекою та нечесністю. Подібні якості приписують і власникам подвійних зубів.

Якщо ж, навпаки, зубів надто багато, то це вказує на особистість, що завжди шукає любов і схильна легко закохуватися.

Джерело



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.