Пн. Жов 7th, 2024

Медичний центр лікаря Чугай повертає волосся та впевненість у собі

Лікар-спеціаліст Тетяна Чугай

Втрата волосся — проблема, з якою стикається багато людей. Але завдяки сучасним методам трансплантації можна легко повернути густоту та природний вигляд волосся. У Рівному цим займаються тільки в Медичному центрі лікаря Чугай.

Лікар Тетяна Чугай розповідає:

З проблемою втрати волосся можуть стикнутися навіть молоді люди. Спочатку ми з’ясовуємо причину, і якщо немає протипоказань, ми проводимо трансплантацію волосся.

Пересадка волосся відбувається під місцевою анестезією. Це може зайняти весь день. Тому в Медичному центрі лікаря Чугай подбали про те, щоб пацієнтам було максимально комфортно – у них є кімната для відпочинку, обід, а під час самої процедури можна дивитися кіно чи слухати музику.

Після трансплантації пацієнти отримують детальні інструкції, як доглядати за пересадженим волоссям. Варто розуміти, що протягом 14 днів після пересадки  треба бути максимально обережними. В цей час бажано залишатися вдома.

Ми кожні три дні виходимо на контакт із пацієнтом, просимо, щоб він надсилав нам фото. Якщо дотримуватися наших чітких інструкцій, то за 14 днів волосся добре приживається. До речі, потім воно випадає – так і має бути. Волосяна ж цибулина залишається і за кілька місяців почне відростати нове волосся. За рік пацієнт вже отримає зачіску своєї мрії, – розповідає лікар Чугай.

Процедура трансплантації волосся підходить як для чоловіків, так і для жінок, які стикаються з облисінням або порідінням волосся. Можна пересаджувати навіть бороду, вуса чи брови!

Якщо ви отримали рубцеву алопецію в результаті бойових дій – у Медичному центрі Чугай вам проведуть трансплантацію БЕЗКОШТОВНО.

Чому варто обрати пересадку волосся?

•    Природний вигляд пересадженого волосся
•    Постійний результат без додаткового догляду
•    Швидке та легке відновлення
•    Повернення впевненості в собі

Медичний центр лікаря Чугай у Рівному — це місце, де вам допоможуть повернути не лише волосся, а й впевненість у собі.

Звертайтеся за адресою:
м. Рівне
вул. Міцкевича, 130

Телефон:
(050) 717-66-40

на правах реклами



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.