Ср. Жов 9th, 2024

Це стрижка «kitty cut»

Стрижка «kitty cut» стала трендовою через те, що ідеально підходить жінкам з тонким волоссям. Через багатошаровість вона має чудовий вигляд на волоссі без об’єму.

Якщо ж волосся важке і густе, стрижка полегшить його, і додасть образу легкості. Ця зачіска підкреслює очі та вилиці, відвертає увагу від недоліків зовнішності.

Чому стрижка отримала таку назву

Імовірно, така назва з’явилась через схожість із пухнастим домашнім улюбленцем, принаймні так вважають деякі блогери TikTok та Instagram.

Як зробити стрижку «кошеня»

Довжина цієї модної стрижки 2024 року – до рівня ключиць, звичайно, можна зробити її коротшим. Потрібно врахувати, що різниця в довжині шарів не повинна перевищувати 1 сантиметра. Саме це забезпечить потрібний об’єм, зробить волосся візуально легшим та не втратить його густоти. Можна додати коротші пасма біля обличчя або подовжений чубчик.

Перевага такої стрижки в тому, що вона підійде дівчатам із будь-яким типом волосся. Власниці прямих пасом зможуть отримати бажаний об’єм та структуру, кучерявих – красивий завиток. Укладати kitty cut можна за допомогою фена, стайлера і навіть плойки.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.