Ср. Жов 9th, 2024

Підлеглі Сафонова видали лайфхак

Ліворуч — Роман Сафонов отримує антиковідну вакцину — сьогодні

Роман Сафонов – Головний санепідлікар Рівненщини – відомий своєю творчою натурою та нестандартним поглядом на різні цікавіі речі.

Як виглядає, підлеглі керівника Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб тримають марку і не відстають від

От яким цікавим лайфхаком, приміром, поділилася сьогодні пані Руслана Драб:

Ану ловіть лайфхак – як уникнути покарання від начальства, якщо від вас раптом трішки пахне віскариком!

 

Покажіть йому ось таку чудову комаху – клопа соснового насіннєвого, який для власного захисту здатен виділяти секрет з цим чудовим ароматом.

 

Цей вусатий красунчик, корінний американець, вподобав упорядковану та затишну територію нашого Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб, де попросив політичного притулку, адже саме зараз перебуває в пошуках теплого прихистку для зимівлі.

 

В оренду забирати з паразитологічної лабораторії, видається у посудині, адже його ніжний кусь таки може викликати у людини почервоніння та сверблячку на шкірі, а також незначну алергію; повертати вчасно та в доброму гуморі.

Лайфхак Руслани Драб полягає у тому, що маючи цю комаху десь поруч, ніхто й не відчуває від вас перегару. Адже ця невелика комаха заполонить собою весь повітряний простір. Часто таких комах ще називають смердючками, через їхній запах.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.