Ср. Жов 16th, 2024

Такі зачіски підійдуть жінкам, які втратили густоту та об’єм

Стилісти рекомендують ці стрижки жінкам, які втратили густоту та об’єм волосся.

Піксі з косим чубчиком

Ця стрижка завжди залишається в моді, тому що вона рятує навіть дуже тонке пошкоджене волосся. За допомогою техніки градуювання пасма набувають бажаного об’єму та густоти.

Косий чубчик допоможе акцентувати неперевершену стрижку, зробити її більш ефектною та легкою водночас. Піксі з косим чубчиком підходить жінкам з будь-якою форою обличчя та структурою волосся.

М’який багатошаровий піксі-боб

Така багатошарова стрижка з м’якими контурами має у собі ознаки, як піксі, так і боба. Ця зачіска ідеально пасує для тонких локонів, адже техніка багатошаровості створює ефектний об’єм біля коренів волосся, внаслідок чого пасма лягають у правильну структуровану форму.

Асиметрична коротка стрижка піксі

Якщо ви хочете кардинально змінити образ та не боїтеся експериментів із довжиною, тоді ця стрижка для вас. Зачіска пасуватиме власницям тонких ослаблених локонів, які завдяки техніці стрижки набувають об’єму та візуальної густоти. Внаслідок асиметрії стрижка має коригувальний ефект, видовжує лінії обличчя та увиразнює вилиці.

Стрижка до плечей

Така зачіска личитиме жінкам, які не хочуть експериментувати із довжиною волосся. Зазвичай для надання об’єму стрижка виконується у техніці багатошаровості чи градуювання пасом. Це допомагає набути локонам додаткового об’єму та візуальної густоти.

Скуйовджений боб із чубчиком набік

Така зачіска із рваними кінцями та скуйовдженими пасмами дозволить тонким ослабленим локонам набути бажаного об’єму. Зачіску можна доповнювати чубчиком набік, тоді вона матиме омолоджувальний ефект.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.