Вт. Жов 22nd, 2024

З Днем ангела!

День ангела 22 жовтня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Герман, Григорій, Денис, Захар, Іван, Іраклій, Костянтин, Максим, Олександр, Серафим, Федір.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім’ям Ганна та Єлизавета.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем Ангела! Нехай твоє свято пройде у спокої та радості. Нехай твій ангел-охоронець завжди оберігає та супроводжує тебе на усіх шляхах життя. Хай здійснюються всі твої мрії і плани, а небо над тобою буде завжди ясним. Бажаю тобі здоров’я, щастя, тепла, кохання та величезної порції позитиву у кожному дні. Нехай ангельська опіка весь час буде з тобою!

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай у цей особливий день ангели завжди бережуть тебе і відкривають нові можливості. Хай святковий настрій наповнить твоє серце радістю і теплом. Бажаю, щоб твоє життя було наповнене світлом, щастям і добротою. Нехай добро і гармонія оточують тебе у кожен день. Вітаю зі святом!

***

З Днем Ангела! Щиро вітаю тебе зі святом! Нехай твій ангел-опікун завжди оберігає тебе від усяких негараздів і турбот, хай він приносить у твоє життя лише радість, щастя і удачу. Нехай кожен твій день буде сповнений світлом, добром і теплом, а серце наповниться любов’ю і мудрістю.

***

З Днем Ангела вітаю тебе! Хай твій ангел-опікун завжди береже тебе від усяких лих і негараздів, дарує щастя, здоров’я і благополуччя. Нехай будуть веселі миті і сонячний настрій кожен день. Бажаю тобі безмежної любові, натхнення і радості у житті, здійснення мрій і перемог у всьому. Нехай тобі сяє щаслива зірка, що веде до успіху!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.