Ср. Жов 23rd, 2024

Такі сновидіння часто можуть бути віщими

Сни, в яких є померлі родичі, зазвичай викликають страх і занепокоєння. Однак не варто налаштовуватися на негатив, часто ці сни несуть позитивний заряд.

Щоб правильно зрозуміти сон, треба запам’ятати всі деталі сновидіння — сюжет, місце дії, поведінку родича і ваше власне, емоційне навантаження і так далі.

Покійник кличе до себе

Іноді небіжчик кличе вас з собою у сні або збирається забрати когось із близьких. Аби уникнути нещастя, треба в найближчу батьківську суботу прийти з частуванням на могилу до померлого.

Просить виконати бажання

Іноді померлі уві сні просять, щоб для них щось зробили. Як правило, такі сни викликані внутрішніми переживаннями людини, яка відчуває у чомусь свою провину перед померлим. Постійні спогади про нього і викликають такі сни. У такому випадку потрібно спробувати переключитися і зайнятися якимись справами.

Попереджає про певні події 

Буває, померлі родичі передбачають якісь неприємні події, які можуть трапитися у нашому житті. Необхідно проаналізувати свої сни, але не ігнорувати. Давно відомо, що сни впливають на підсвідомість людини й підштовхують його до прийняття важливих рішень.

Тож іноді варто дослухатися до порад, які дає померлий уві сні, тоді вдасться уникнути неприємностей.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.