Чт. Жов 24th, 2024

З Днем ангела!

День ангела 24 жовтня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Іраклій, Микола, Опанас, Георгій, Олексій, Петро, Іван.

Також сьогодні іменини святкують жінки із іменем Вікторія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з іменинами! Нехай сьогодні тебе оточують тільки найближчі люди, які дарують тобі свою теплоту і увагу. Нехай кожен момент цього дня буде наповнений радістю, усмішками і приємними сюрпризами. Бажаю, щоб твоє життя було наповнене світлом, любов’ю і достатком!

***

Вітаю з Днем Ангела! Нехай тобі завжди щастить і мирно спиться під опікою свого ангела-охоронця. Святкуй з радістю і веселощами!

***

Вітаю з Днем Ангела!  Нехай твій ангел береже тебе від усіх негараздів, а життя наповнюється радістю, успіхом і любов’ю. Бажаю, щоб кожен день був наповнений гарними моментами і приємними сюрпризами!

***

 Вітаю з Днем Ангела! Нехай твій ангел-охоронець завжди оберігає тебе від усього лихого. Зичу щасливих моментів, благополуччя і мирного неба над головою. Нехай твоє серце буде наповнене радістю і любов’ю, а кожен новий день приносить лише позитивні емоції. Бережи себе!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.