Нд. Жов 27th, 2024

День водія відзначають в Україні в останню неділю жовтня

В останню неділю жовтня в Україні святкують День автомобіліста і дорожника. Цього року свято випало на 27 число другого місяця осені. 

Це свято присвячене професійним водіям, автолюбителям і працівникам дорожньої сфери. 

Свято було встановлено в СРСР в 1980 році, коли громадяни звернули увагу, що в країні немає дня, присвяченого водіям. Датою для свята обрали останню неділю жовтня.

Після розпаду Радянського Союзу дату свята не змінювали, але крім водіїв почали також вітати всіх працівників автомобільної сфери: шиномонтажників, автослюсарів, механіків, автомобільних інженерів і конструкторів.

 

Вітання з Днем автомобіліста

***

З Днем Автомобіліста! Нехай дорога завжди буде гладкою, бензобак повний, а твоя машина – надійною супутницею на життєвому шляху!

***

Бажаю вам «зелених» світлофорів
І добрих поліцейських на посту,
Щоб не зустрічали пробок і заторів
І всі нещастя об’їжджали за версту!

***

Вітаю з Днем автомобіліста. Нехай ваша дорога буде гладкою і рівною, а на шляху нехай завжди горить зелене світло. Нехай погода в душі буде завжди сонячною. Нехай вдома завжди чекають і зустрічають з любов’ю. Бажаю, щоб ніколи не було бажання зупинитися, але гальма працювали завжди. А ще здоров’я, добробуту, уваги і простого людського щастя.

***

Вітаю з Днем автомобіліста! Хочу побажати рівних доріг, цікавих подорожей та яскравих пригод, добрих друзів на пасажирському сидінні, гарного настрою та попутного вітру! Нехай твій особистий шлях завжди буде рівним, цікавим та радісним!

***

Вітаю з Днем автомобіліста! Нехай машина завжди буде на ходу, нехай в житті будуть повороти тільки в кращу сторону. Бажаю впевненості за кермом, успіху в будь-якій поїздці, удачі на будь-якій дорозі і щастя в кожному дні!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.