Пн. Жов 28th, 2024

Їх всього 6

Фото ілюстративне

Натуральне каміння має дуже потужну енергетику. Прикраси з нього використовують для захисту, приваблення прибутку, залучення успіху чи кохання у ваше життя.  

Рожевий кварц

Рожевий кварц допоможе викреслити сумні спогади та очистити дорогу до нових стосунків. Рожевий кварц допомагає зміцнити та налагодити стосунки між подружжям. Каміння також допомагає вилікувати емоційні травми і позбавляє душевних ран.  

Місячний камінь

Мінерал наділений жіночністю, творчістю та натхненням. Він має тісний зв’язок з фазами місяця. Якщо ви наважилися почати романтичні стосунки, прагнете в них емоційної стабільності та здорового розвитку, то одягніть прикрасу з місячним каменем.  

Сапфір

Мінерал заряджений жіночою енергією. Він допомагає притягувати кохання та зберігати гармонію в стосунках, захищає від суперниць і забезпечує підтримку кохання. Якщо в парі жінка носить прикрасу із сапфіром, то на енергетичному рівні її вплив відчуває і чоловік.  

Гранат

З гранатом поруч завжди ходить кохання. Мінерал притягує любов туди, де щось не клеїться, не виходить чи не складається. Якщо вам важко побудувати міцні серйозні стосунки, то саме час скористатися допомогою граната.

Аметист

Це один з найпотужніших талісманів любові. Його енергетичні здібності найбільше розкриваються тоді, коли в одного з партнерів починають згасати почуття. Аметист відновлює кохання і робить його ще міцнішим. У стосунках аметист допомагає легше налагоджувати контакт з партнером та виходити на відверті діалоги.  

Перли

Вони притягають кохання і допомагають зміцнювати стосунки. Заміжня жінка зарядиться від них енергетикою затишного родинного вогнища. У шлюбі перли допомагають партнерам зберігати вірність.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.