Пт. Жов 18th, 2024

Дата: 04.11.2023 17:45

Кількість переглядів: 8


У першу неділю листопада відзначають День працівника соціальної сфери в Україні. З цієї нагоди у Костопільській міській раді привітали працівників КУ “Центр надання соціальних послуг” КМР. 

В.о. міського голови Давид Дідух нагородив фахівців із соціальної роботи та соціальних робітників  грамотами від міської ради. А комунальна установа передала подяки благодійникам, які постійно підтримують діяльність Центру надання соцпослуг. Працівникам дарували квіти, подяки і просто теплі слова. З нагоди свята вирішили подякувати і нашим захисникам. Для тих, чиї рідні служать у лавах ЗСУ, придбали портативні газові плити із комплектуючими. 

Це свято людей, які мають безмежно добрі серця. Їхнє головне завдання – турбота про тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах. З початку року до установи звернулися більше 2 000 жителів громади, які отримують соціальні послуги. Серед них: догляд вдома, натуральна допомога, соціальний супровід, консультації юриста та психолога і не тільки. Установа надає послуги у Костополі та десятьох старостинських округах громади.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.