Сб. Вер 21st, 2024

09.11.23

Владислав Стецюк, Володимир Захаров

Вперше у Рівному провели книжковий форум регіону. Книги з доповненою реальністю, інклюзивні та багато інших творів представили автори з усієї області. Більше розповість Владислав Стецюк.

Так Віктор Ковальчук представив свою збірку колядок та щедрівок на книжковому форумі Рівненщини. Книгу можна як прочитати так і прослухати. Чоловік з 1986 року їздить Поліссям і записує автентичні пісні. В доробці автора понад 20 тисяч народних музичних творів.

Представила свою збірку віршів військова з позивним “Мавка”. Тетяна Камерістова каже: “Сповідь між рядків” – це книга, яка висвітлює внутрішній світ авторки.

Олена Медведєва представила “Рівненський буквар”. Це книга, яка від А до Я описує регіон.

Важливим елементом книжкового форуму є доступність для читача.

Також були представлені книги з доповненою реальністю на іноземних мовах. За допомогою спеціальної ручки та текст і картинки озвучуються.

Це перший книжковий форум на Рівненщині. Проводитимуть його щороку у день працівників культури й майстрів народного мистецтва.

Загалом на форумі зібралися десятки авторів з регіону. Їхні книги можна було придбати як для себе, так і передати для госпіталю ветеранів війни.

Читайте також: На незаконному видобуванні та зберіганні 15 кілограмів бурштину викрили жителя Вараського району

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.