Пт. Вер 20th, 2024

Дата: 15.12.2023 15:55

Кількість переглядів: 11


14 грудня члени Молодіжної ради, які організували роботу на базі Центру дитячої та юнацької творчості: Софія та Дарина Мориконь, Олександр Мельник, Ігор Стучинський, Дарина Котелок відвідала “Регіональний форум «Rivne Youth Summit – Міст змін».

Регіональний Форум є невіддільною частиною програми заходів молодіжної кав’ярні “Акселераційна Молодіжна академія”, яка реалізовується коаліцією громадських організацій ВП НМРУ “Рівненська молодіжна рада” у Рівненській області. Форум організували в рамках проєкту “Level up of youth NGOs for the democratic future of Ukraine”, який виконується Національною молодіжною радою Німеччини в партнерстві з Національною молодіжною радою України за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

На форумі молодь обговорила важливі питання молодіжної політики та громадського активізму, познайомилися з новими молодіжними ГО та ініціативною молоддю Рівненського регіону.

Не зважаючи на тривоги, всі заходи вдалося реалізувати і кожен мав можливість розказати про себе та свою діяльність, задля того щоб знайти нові партнерства.

Тож, активні костопільчани, отримали багато нових знань та поліпшили свої навички в адвокації прав молоді.

Більше про молодіжну раду за посиланням.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.