Пт. Жов 18th, 2024

Різні спеціалісти не тільки використовують різні інструменти та обладнання, але і носять спеціальний одяг. Причому використовується цей спецодяг не тільки для того щоб можна було визначити, який саме спеціаліст перед вами стоїть (лікар, будівельник, майстер СТО), але в першу чергу для того щоб під час виконання своїх професійних обов’язків людина була захищена і відчувала комфорт.

Адже більшість робітничих спеціальностей так чи інакше пов’язані з проведенням небезпечних робіт, і передбачають обов’язкову наявність спецодягу. І спецвзуття це один із головних елементів загальної амуніції. А для того щоб кожен спеціаліст міг підібрати для себе кращий варіант захисного взуття, ми пропонуємо широкий модельний ряд. Причому наш асортимент поповнюється не тільки новими моделями, але і цілими серіями та колекціями, спецвзуття в яких відрізняється за дизайном, матеріалами, що використовуються та особливостями захисту, який вони забезпечують. Детальніше про наші пропозиції – на сайті talan.ua.

Особливості спецвзуття

Отже завдання звичайних черевиків – забезпечувати вам комфорт та додавати образу стильності. Тоді як спецвзуття в першу чергу має гарантувати безпеку та комфорт. Щодо стильності, наші моделі відрізняються крутим екстер’єром, отож виглядають дуже стильно. Але оскільки це спецвзуття, то всі моделі мають свої особливості. Так, більшість моделей оснащені металевим підноском. Це ідеальне рішення, яке допомагає уникнути травмування пальців ніг у випадку падіння важких предметів. Крім металу для підсилення може використовуватися композитний матеріал. Але в будь-якому випадку такий укріплений підносок витримує навантаження не менше ніж 200 Дж.

Також при виготовленні взуття ми керуємося європейськими стандартами безпеки, які передбачають використання:

  1. зносостійких матеріалів таких як натуральна шкіра або спеціальним армований текстиль, ПВХ та гума. Крім зносостійкості матеріали відрізняються ще і тим, що захищені за допомогою спеціального покриття від негативного впливу агресивних речовин;
  2. Антипрокольної устілки;
  3. Фіксованих задників підвищеної жорсткості;
  4. Спеціальних підошов, які з одного боку легкі та гнучкі, а з іншого – не ковзають навіть на поверхні з розлитим мастилом чи олією.

Кожну модель відрізняє продуманість конструкції її адаптація саме під конкретні потреби конкретного спеціаліста з урахуванням специфіки його діяльності. Та головне, всі вироби якісні, відповідають стандартам безпеки і доступні по ціні. Адже знайти якісне та надійне спецвзуття по демократичній ціні не так і просто. Не дивно що спецвзуття talan.ua вже стало популярним не тільки серед різних спеціалістів, робітників та майстрів, а і серед інженерів охорони праці. А ці Профі точно знають, яким стандартам має відповідати спецвзуття.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.