Сб. Лип 27th, 2024

Вони – справжні улюбленці долі

Телець

Про представників цього знака не просто так кажуть, що вони народилися в сорочці. Такі люди часто можуть похвалитися вражаючими історіями про те, як вони вижили в найнебезпечніших і найжахливіших ситуаціях. Якщо у котів сім життів, то Тельці проживають усі десять.

Успіх у роботі та особистому житті до них сам приходить. Зазвичай Тельці щасливі в шлюбі й проживають з коханою людиною все життя. Ще в молодості вони домагаються кар’єрних висот і поваги інших. 

Риби

У Риб спокійне і розмірене життя. Ангел-охоронець береже таких людей від підступності та жорстокості навколишнього світу. Їм часто заздрять, адже все вдало складається само собою. Астрологи взагалі не здивовані, що 87% Риб обіймають високі посади на роботі.

Ще цей знак від народження усвідомлює цінність і важливість сім’ї. Тому вони не розмінюються на короткі й несерйозні стосунки з ким попало. А бережуть себе для тієї самої другої половинки, з якою розділять своє щастя і горе.

Водолій

У Водоліїв є чудова і рідкісна можливість вдосталь насолодитися всіма принадами життя. Вони не страждають від комплексів і відсутності уваги протилежної статі. У цього знака Зодіаку виходить все, за що він тільки не візьметься. Водолії талановиті, сміливі й дуже красиві від природи.

Також цей знак вирізняється особливою мудрістю і проникливістю. Вони цінують те, що мають, і бережуть своїх близьких. Вміють підтримати як ніхто інший і завжди прийдуть на допомогу. Напевно, тому з Водоліїв виходять відповідальні працівники й прекрасні сім’янини.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.