Пт. Жов 25th, 2024

Це саме те, що робить образ жінки довершеним 

Chanel – Coco Mademoiselle

Це сучасна класика, для прихильниць вишуканості та елегантності. Chanel вдалося ідеально поєднати цитрусові ноти з глибокими відтінками троянди, жасмину і пачулі. Coco Mademoiselle – вибір жінок, які впевнено йдуть по життю і не бояться привертати увагу. 

Tom Ford – Black Orchid

Підійде жінкам, для яких зухвалість не порожній звук. Особливості він підкреслить насиченим чорним трюфелем, іланг-ілангом, бергамотом та чорною орхідеєю. Найкраще запах підходить для вечірніх зустрічей. 

Dior – J’adore

Це теж на сьогодні уже класичний аромат, який підкреслить розкіш та витонченість. Білі квіти, троянда, жасмин і солодкі фрукти створюють вишуканий і водночас легкий аромат. Це запах найкраще підійде на щодень. 

Creed – Aventus for Her

Незабутній шлейф залишає цей аромат по собі. Свіжий, але насичений аромат, в якому фруктові та квіткові ноти переплітаються з мускусом і деревом. Чимало жінок відзначили, що почувають особливо впевненими саме з цим ароматом, адже він підкреслює  незалежність.

Maison Francis Kurkdjian – Baccarat Rouge 540

 Солодкі ноти шафрану, жасмину і кедра створюють парфум, який одночасно викликає відчуття тепла і прохолоди. Його давно полюбили заможні люди, аби підкреслити свій високий рівень життя.  



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.