Сб. Лип 27th, 2024


Вона продовжує лікування від раку

Кенсингтонський палац дав офіційний коментар, що Кейт Міддлтон чекає на дозвіл лікарів для повернення до королівських обов’язків.

Принцеса Кейт Міддлтон наприкінці березня 2024 року ошелешила прихильників заявою, що вона лікується від раку і тому не з’являється в громадськості.

Після зізнання принцеси принц Вільям уже повернувся до своїх обов’язків і на всі запитання, як почувається Міддлтон коротко відповідає, що вже краще.

В офіційному коментарі BBC представники Кенсингтонського палацу повідомили, що Кейт не повернеться до королівських обов’язків, поки це не дозволять їй лікарі.

– Очікується, що принцеса не повернеться до роботи доти, доки її медична бригада не дозволить це, – заявив представник Кенсингтонського палацу.

Кейт Міддлтон із сім’єю

Хто така Кейт Міддлтон?

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська — дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма.

Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Відомо, що під час операції Кейт Міддлтон видалили матку.





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.