Сб. Сер 24th, 2024

Вона 9 років боролася з раком грудей

У віці 53 років від раку померла акторка Шеннен Догерті, відома ролями у телесеріалах «Беверлі-Гіллз, 90210» та «Всі жінки — відьми». Це сталося 13 липня.

Не стало вже другої зірки культового для серіалу. Спочатку у 2019-му у віці 52 років помер Люк Перрі (Ділан), тепер — Шеннен Догерті (Бренда). 

Першими опублікували сумну новину в журналі «PEOPLE», посилаючись на ексклюзивне підтвердження від багаторічної піарниці Шеннен Леслі Слоан:

З важким серцем я підтверджую смерть актриси Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з недугою.

 

З нею поруч були її близькі, а також її собака Боуї. Сім’я просить залишити їх на самоті в цей час, щоб вони могли спокійно сумувати.

У зірки «Беверлі-Хіллз 90210» вперше діагностували рак молочної залози у 2015 році. Тоді вона перемогла хворобу і повідомила про ремісію. У листопаді 2023 акторка розповіла, що рак прогресує і в неї 4-та стадія. 

Шеннен- у лікарні

У 2019-му звістка про смерть Люка Перрі її дуже вразила. В цей самий час лікарі їй повідомили, що після кількарічної ремісії її рак повернувся.

Це було справді шокуюче. Так дивно, що в мене такий діагноз, а хтось, хто на вигляд абсолютно здоровий, пішов першим, — сказала Догерті в ефірі «Доброго ранку, Америко» у 2020 році. 

Шеннен Догерті запам’яталася всьому світу в першу чергу двома знаковими ролями. Вона грала Бренду Волш із серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210», прем’єра якого відбулася в жовтні 1990 року, та Прю Геллівелл, найстаршу з трьох сестер-відьом із «Всі жінки — відьми»

Також Шеннен підтримувала Україну та українців у війні з Росією. Вона постила в своєму інстаграмі фото результатів обстрілів і писала про людські жертви, руйнування та закликала шанувальників тиснути на свої уряди, вимагаючи ще більшої допомоги Україні. 

Те, що відбувається в Україні, — жахливо. Невинні цивільні люди стають мішенню, коли намагаються втекти, підійти за їжею, сісти на велосипед. Зв’язані руки, кулі в головах, зґвалтування жінок та дітей, яких потім убивають.

 

Якщо ви досі не знаєте про звірства, які творяться за наказом Путіна, то повинні усвідомити це… Його солдати, його найманці вчиняють жахливі воєнні злочини. Проти цивільних. Проти дітей.

 

Мені байдуже, на чиєму ви боці, ви кажете, що винні обидві сторони. Але Путін — монстр, і ті, хто вчиняє подібні дії проти мирних жителів, нічим не кращі.

 

Джерело: Антоніна.Детектор медіа



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.