Сб. Лип 27th, 2024

Стилісти кажуть, що існує два типи людей – одні одягаються, щоб не бути оголеними, а інші – якраз для того щоб бути одягненими. Тобто споживачам із другої групи аж ніяк не все рівно що і як одягати, а такі поняття як стиль, гармонія, відтінок, текстура – для них не пусті слова, а особливості, які і додають образам яскравості, індивідуальності і довершеності.

Саме для них і працює команда CULT Fashion Group і ми пропонуємо не просто красиві предмети гардеробу чи аксесуари, а брендові речі, які гарантовано дозволять вам стати іконою стилю. Скептики спробують «відбити» цю модну подачу і скажуть, що брендів багато і не всі з них варті уваги. Крім того, у нашому глобалізованому світі існує багато вдалих чи не дуже підробок. Все вірно, але ми пропонуємо поринути у світ краси та стилю, створений справжніми ГУРУ фешн індустрії. Щодо реплік, аналогів чи підробок… це не наша історія…

Кожен день новий образ

Сучасна мода змінюється якщо не з швидкістю світла, то десь біля того… намагатися встигнути за всіма трендами – пряма дорога стати модним фріком. А це не наше завдання.

Ми пропонуємо речі, які доречні в більшості ситуацій і здатні не втрачати свою актуальність на протязі багатьох сезонів. Асортимент запропонованих речей постійно розширюється, але це не лякає наших покупців, бо все чітко структуровано. Тобто на вас чекають колекції:

  1. Жіночі;
  2. Чоловічі;
  3. Універсальні (унісекс).

Щоб мінімізувати часові витрати на пошуки, всі брендові речі розділені на групи в залежності від функціоналу. Треба взуття – будь ласка. Захотіли підібрати сумку – шукаємо в групі «сумок». Вирішили поповнити аксесуарний арсенал – всі додаткові предмети гардеробу «виведені» в окрему групу. Для особливо «продвинутих» fashion surfers пропонуємо ЛУКБУКи і пошук красивих речей по БРЕНДам.

Бутиків з одягом та взуттям багато і стати фаворитом публіки ой як не легко. Але CULT Fashion Group – це:

  • гарантія того що Ви купуєте оригінал;
  • досконально підібраний список БРЕНДів (кращі з кращих);
  • допомога стилістів у створенні total look;
  • простота взаємодії (швидка покупка, різні умови оплати, демократична цінова політика, прозорий алгоритм повернення товарів).

Сучасний світ швидкий та мінливий. Загубитися в цьому калейдоскопі трендів дуже просто. Та якраз якісний та стильний одяг дозволяє не втратити відчуття себе, свою індивідуальність, та допомагає завжди залишатися в полі зору оточуючих та навіть в центрі уваги колег, друзів чи просто знайомих. Причому це все без величезних фінансових інвестицій чи часових витрат. При умові, що ви купуєте одяг, взуття, аксесуари в правильному магазині брендових = оригінальних речей.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.