Сб. Лип 27th, 2024

Театр починається з гардеробу… Це відомо всім. А от житло (чи то квартира чи приватний будинок) починається з вхідної групи тобто дверей. Не дивно, що обираючи цей елемент споживачі орієнтуються і на рекомендації спеціалістів, і на модні тренди, і також враховують останні розробки в плані матеріалів. Бо якщо споживачам минулих поколінь були доступними кілька варіацій (дерево та метал), то у сучасних покупців вибір куди ширший. Причому виробники постійно розширюють свій асортимент і буває складно відслідкувати всі новинки. Хоча, якщо скористатися правильною локацією, то можна отримати доступ одночасно до продукції кращих брендів, виготовленої в різних стилістичних та дизайнерських концепціях, різної за технічними особливостями та ціною.

До елементів вхідної групи вимоги дуже високі, і не має значення мова йде про вхідні двері holz.ua/ua/ivanofrankovsk/dveri/vhodnye для будинку чи для квартири. Всі конструкції мають бути виготовлені з міцних та зносостійких матеріалів, які здатні витримати не тільки активну експлуатацію чи вплив зовнішніх факторів, але і механічну дію. Адже вхідні двері мають захищати житло в тому числі від несанкціонованого проникнення сторонніх  людей. Для підвищеного захисту, консультанти Holz.ua радять придбати вхідні двері з серії броньованих. Хоча, всі моделі, представлені в серії вхідної групи для квартир чи будинків, відрізняються високими експлуатаційними характеристиками і відповідають суворим стандартам. Недаремно продукція вітчизняних брендів отримала безліч позитивних відгуків не тільки на місцевому ринку, а і у споживачів з інших країн.

Які варіанти вхідних дверей доступні?

Відрізняються запропоновані рішення:

  • Призначенням;
  • Розмірами;
  • Матеріалами, які використовуються для їх виготовлення;
  • Фурнітурою;
  • Брендом (виробником);
  • Стилістикою;
  • Вартістю.

Під призначенням розуміють умови експлуатації. Мануфактури пропонують колекції, де представлені вхідні двері для квартири та будинку. В окрему групу виділені броньовані двері вхідні. Щодо розмірів, як правило, існує «стандарт». Але якщо вхідна група вашої оселі в «стандарт» не вписується, доступні двері виконані під замовлення з урахуванням всіх вимог в тому числі габаритів.

Самими популярними матеріалами для виготовлення вхідних дверей вважаються метал та масив або вологостійка фанера. Але також використовуються МДФ, алюмінієві листи, пластик HPL і навіть скло. Саме тому дизайнерських рішень дуже багато і відрізняються конструкції навіть кольором та текстурою. Щодо фурнітури та комплектуючих – вони не просто якісні. Саме ці елементи відповідають за простоту експлуатації на надійність. Адже вхідні двері мають бути простими для власника житла і неприступними для «чужих». Не дивно, що всі без виключення вітчизняні виробники, а ви будете вражені кількістю класних мануфактур, які створюють не просто двері, а дуже круті і за дизайном і за експлуатаційними особливостями вхідні групи, використовують тільки якісні комплектуючі, які довели свою надійність на практиці.

Величезний асортимент вхідних дверей а також можливість покупки «під замовлення», дає шанс кожному покупцю підібрати ідеальний варіант саме для свого житла. А буде це конструкція від RODOS STEEL, Булат, Страж чи Berez кожен визначиться самостійно або за допомогою консультантів Holz.ua.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.