Чт. Вер 19th, 2024

 Зірки мають такий згубний вплив на людей

РАКИ

Відразу й не скажеш, що Рак — один із найзліших знаків зодіаку. На перший погляд, ці люди здаються спокійними. Але, вони дуже вразливі, ніколи не забувають  жодної підлості, яку щодо них вчинила інша людина. Тому довго продумують план помсти та втілюють його в життя з особливою жорстокістю.

ОВНИ

Овнів вважають злим знаком Зодіаку,  оскільки від народження обдаровані не найкращим характером. Вони досить імпульсивні, різко спалахують, можуть наговорити купу гидот, зробити жахливі вчинки й тільки потім заспокоюються. Вони досить жорстокі до оточення.  У пориві гніву можуть влаштувати бійку чи, як мінімум, образити міцним слівцем. Прямота – їхня суперсила.

ВОДОЛІЇ

Попри всі чесноти – це злий знак. Вони цікаві співрозмовники, від історії яких «відвисає щелепа». Однак варто їх образити, і вмикається «режим люті». Вони не вибачають образи. Людині, яка зачепила їх за живе, вони висловлять все, що думають. Причому не посоромляться «бити по больових точках».

СКОРПІОНИ

Скорпіон – найзліший знак Зодіаку. У людях, що народилися під цим знаком, сплітаються протилежні риси — привабливість, харизма, а також злість та небезпека. Вони мають надто високі вимоги  до навколишніх людей. Вони хочуть що інші, робили тільки так, як того хоче Скорпіон.  Такі люди мстиві та ніколи не прощають образи. Вони не заспокояться, поки морально не «знищать» того, хто їм насолив.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.