Пн. Вер 23rd, 2024

Моделі, які пора залишити в минулому

Мода має свої цикли, але є речі, які вже давно вийшли з трендів і навряд повернуться. Носіння таких предметів може негативно позначитися на вашому образі. Ось 4 категорій одягу, від яких стилісти радять негайно відмовитися.

Занадто «нарядні» блузи

Мереживні елементи, пишні рукави та бантики вже не актуальні. Сучасні тенденції вимагають лаконічності та елегантності. Вибирайте блузи прямого крою, в монохромних кольорах, без зайвого декору, виготовлені з якісних тканин. Сьогодні в моді класика та комфорт.

Приталені піджаки

Піджаки завжди в моді, але приталені моделі, які обтягують фігуру, вже неактуальні. Замість них краще обирати жакети вільного крою з дорогих тканин і в спокійних відтінках. Такі речі легко поєднуються і підходять для будь—яких ситуацій — від роботи до святкових заходів.

Синтетичні светри

Синтетичні светри швидко втрачають вигляд після прання. Краще інвестувати у светри з натуральних тканин, які виглядають елегантно та служитимуть довго.

Вузькі джинси

Цей стиль вже вийшов з моди, але багато жінок все ще його носять. Обирайте джинси прямого вільного крою, які підкреслять вашу фігуру і зроблять образ елегантним. Для повсякденного стилю підійдуть бойфренди або мішкуваті джинси.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.