Пт. Вер 20th, 2024

Який чубчик зараз у моді

Якщо ви вирішили освіжити образ, то чубчик стане не пригоді. Спробуйте підібрати такий, що буде не лише модним, але і зручним та підкреслить переваги вашої зовнішності. Можливих варіантів багато.

Чубчик-шторка

Варіант з пасмами, що обрамляють обличчя, має розкішний вигляд і з різними варіаціями каре, і з довгими пасмами, підстриженими в техніках «каскад» або «драбинка».

Чубчик на два боки

Цей чубчик на два боки зазвичай роблять довгим. Він не має бути занадто густим у зоні чола, аби не сильно виділятися.

Чубчик-шторка відрізняється від чубчика на два боки тим, що перший варіант закриває більшу частину чола, а другий – розсунутий по боках.

Рваний чубчик

Один із найпопулярніших чубчиків цього року, а також він є одним із найуніверсальніших. До нього пасує трохи недбала укладка.

Подовжений чубчик

Подовжений чубчик – люблять ще більше. Тому що, він легко переживе, якщо ви не будете мати часу чи можливості часто відвідувати свого майстра. Також, його перевагою є те, що якщо стрижка вам не сподобається, волосся з подовженим чубчиком не простіше заколоти та відростити пасма.

Загалом модна не тільки зачіски цьогоріч – це стильна недбалість, що підтримує ефект природності.

Короткий чубчик

Короткий чубчик у наші дні не такий незвичайний на вигляд, як на початку свого виникнення, але  також привабливий та досі актуальний.

Прямий чубчик

Сьогодні це класика, яка має бути максимально природною на вигляд. Щоб досягнути такого результату треба полегшити пасма на обличчі – тобто, відмовитися від графічних зрізів.

Хвилястий чубчик

Стрижка шегі з хаотично покладеними дрібними локонами популярна цьогоріч. Таку зачіску чудово доповнює чубчик – такий самий кучерявий і повітряний.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.