Пн. Вер 16th, 2024

Вітаємо із Днем Незалежності України!

Україна відзначає 33-ий День Незалежності у своїй історії та третій — за період повномасштабної війни з росією. 

День Незалежності України щороку святкується 24 серпня.

Саме в цей день у 1991 році Верховна Рада України ухвалила Акт проголошення незалежності України, що стало ключовою подією в сучасній історії нашої держави. Відтоді це свято стало символом національної єдності та патріотизму, об’єднуючи українців по всьому світу.

Вітання з Днем Незалежності України

***

З Днем Незалежності! Нехай у темні години ворожої жорстокої навали в серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України — країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Зі святом!

***

З Днем Незалежності України! Сьогодні нашій державі виповнилося 33 роки. За цей час наш народ продемонстрував стійке прагнення до свободи та справедливості. Нехай сьогодні здійснюються всі наші мрії про сильну та квітучу Україну!

***

З Днем Незалежності! Дякую кожному за єдність, віру, силу духу, відданість та патріотизм, який монолітно тримає нашу неньку! Україна переможе! 

***

З Днем Незалежності! Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе!

***

Хай живе вільний, вільний народ! Процвітання, здоров’я, міцного духу багатій і щедрій Україні! Нехай сім’ї Ваші завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.