Пт. Вер 20th, 2024

Ймовірно, про це знала лише його сім’я

На фото Валерій Залужний

Донька ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного розкрила таємницю свого батька. З’ясувалося, що був час, коли «залізний генерал» відмовлявся купувати собі цивільний одяг.  

Був період, коли мама йому постійно пропонувала: «Треба купити тобі костюм, джинси». А він: «Мені нічого не треба». Його з військової форми не витягнути. Мама говорила: «Ти й спати будеш у формі», – поділилася донька Валерія Залужного Аріна.

Нагадаємо, головнокомандувачем ЗСУ Валерій Залужний став 27 липня 2021 року і пробув на цій посаді до 8 лютого 2024 року.

Ще у 21-му році вершиною тогочасних мрій Валерія Залужного була посада командувача Операції об’єднаних сил. Втім, президент Володимир Зеленський запропонував дещо інше – крісло головкома. 

Найбільше я переймався через те, як до цього поставиться мій безпосередній начальник – Олександр Сирський. Я розумів, що буде шок у суспільстві. І це впаде на мене, на мою дружину. Ми дуже відкриті люди, у нас багато друзів. Публічність завжди завдає удару, – розповів Валерій Залужний.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.