Пт. Вер 20th, 2024

Розкаже нумерологія

Нумерологія за датою народження здатна розповісти не тільки про характер людини, а й про те, як вона поводиться в романтичному сенсі. Якщо ви знаєте, коли народився ваш обранець, легко можете визначити, чого від нього чекати – варто починати з ним стосунки чи ні.

Тест на сумісність за датою народження – як порахувати?

Для того, щоб зрозуміти, як перевірити сумісність за датою народження чоловіка, потрібно знати день, місяць і рік, коли він з’явився на світ. Далі складаємо всі цифри до однозначного числа й отримуємо число долі, на яке й потрібно орієнтуватися.

Наприклад, дата народження чоловіка – 25.01.1982 рік. 2+5+1+1+9+8+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Число долі – 1.

 

Число долі 1

Такі чоловіки часто вирізняються незалежністю, цілеспрямованістю і впевненістю в собі. Саме вони домагаються жінок, роблять красиві широкі жести, дарують подарунки. Усе це він робить, щоб підкорити даму, яку обрав, а також щоб почуватися лідером.

Якщо ви хочете стати для чоловіка з числом долі 1 «най-най», не здумайте йому перечити. Важливо підтримувати його в усьому, постійно хвалити, дякувати й підтримувати авторитет. Будь-який сумнів або недостатнє визнання чеснот призведе до сварок і розставання.

Число долі 2

Турботливі, ніжні й чутливі партнери, для яких дуже важливий сімейний затишок. Насамперед такий чоловік шукає справжню жінку – мудру, тактовну, цікаву і спокійну, а вже потім розглядає всі інші її принади.

З ним можна говорити відверто і довіряти йому. Важливо зберігати сімейне вогнище і робити все, щоб чоловік почувався вдома в затишку і безпеці. Не можна змушувати ревнувати або підривати довіру – число долі 2 провокує чоловіків на зайву тривожність і ревнивість.

Число долі 3

Душа будь-якої компанії, поруч із ним весело й цікаво, такий чоловік завжди зуміє підняти настрій, підтримати в скрутну хвилину і знайти вихід із будь-якої ситуації. Саме тому має успіх у багатьох жінок, що не завжди зможе прийняти його обраниця.

Для нього важливо, щоб дівчина, яку він обрав, була такою ж легкою, незалежною та цікавою – комфорт, затишок і тиха сімейна гавань – це точно йому не потрібно. Від жінки, яка бачить сенс життя в дітях і побуті, а також досить консервативна, він швидко піде.

Число долі 4

Чоловік із таким числом долі дуже спокійний, розумний і надійний – з жінками сходиться довго, ретельно обираючи відповідну для себе. Такий партнер, найімовірніше, трудоголік, тому для нього важливо, щоб дівчина стала надійним тилом і вірним супутником.

Справжній друг і надійний соратник йому потрібен більше, ніж просто домогосподарка або коханка. У жодному разі не можна вдавати з себе «жінку-загадку», це підриває довіру і викликає дискомфорт. Тільки серйозна і стабільна жінка може зробити такого чоловіка щасливим.

Число долі 5

Активний, енергійний, дуже красивий і незалежний чоловік. Жінку шукає таку саму, щоб чути компліменти від друзів і ловити захоплені погляди. У такий спосіб він підіймає собі самооцінку – у лева має бути справжня левиця.

Часто дає привід для ревнощів, але не варто влаштовувати йому сцени, як і намагатися контролювати – цього він не потерпить. Якщо хочете отримати від нього все і навіть більше – доглядайте і дбайте, стежте за собою і будинком, а також не звертайте уваги на його маленькі слабкості.

Число долі 6

Неймовірно турботливий чоловік, для якого сім’я і дім – найважливіше в житті. Він хоче жити красиво, тому легко може зануритися з головою в роботу, щоб його жінка отримала все, що потрібно. Дуже відданий, бо здатен віддатися бажанням дівчини повністю, забуваючи про себе.

Такого чоловіка не можна критикувати – він тонко відчуває навколишній світ, тому навіть необережний жарт здатен сильно його поранити. У жінці цінує розмови відверто, красу, мудрість і вміння любити, але навряд чи зможе прийняти супутницю, яка вища за нього за статусом.

Число долі 7

Сильний і самодостатній чоловік із міцним внутрішнім стрижнем. Часто з боку здається, що він байдужий, але ні – для своєї жінки він буде найніжнішим у світі. Він хотітиме особистого простору, тому не варто на нього тиснути, намагатися контролювати й вимагати уваги.

«На повідку» такого чоловіка тримати не вдасться – через брак свободи він буде спочатку дратуватися, а потім зовсім піде, тож, якщо хочете любові – прийміть цю особливість.

Число долі 8

Статусний чоловік із високими цілями, серед сотень інших вибере ту, що підтримуватиме його позицію в очах інших. Ніколи не обтяжуватиме себе будь-якими клятвами, бо вважає себе вільним, зате контролює дівчину.

Простіше кажучи, такий чоловік зароблятиме гроші, до того ж нечувані суми, робитиме все, що він хоче, а жінка має бути мудрою, розумною, спокійною й абсолютно йому відданою. Займатися дітьми, будинком, побутом і ним самим – будь-який інший варіант його не влаштує.

Число долі 9

Попри чуйність, романтизм, приязність і високий рівень емпатії, такий чоловік до своєї жінки досить вимогливий. Він може дати любов і турботу, але тільки якщо вона буде ідеальною в усьому.

У жодному разі такому чоловікові не можна брехати – тільки чесність. Вимагати від нього глибокої емоційної близькості або якихось зобов’язань теж не потрібно, інакше він почне думати, що в нього відбирають свободу… і піде.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.