Ср. Вер 18th, 2024

За ними легко доглядати

Цьогоріч, восени, на піку популярності будуть багатошарові стрижки. Якщо ви хочете змінити свій стиль та візуально виглядати молодшою, тоді стрижка – це найлегший і найшвидший спосіб зробити це.

Такі стрижки гарно відростають і маскують вікові змошки.

Подовжена біксі

Біксі поєднує в собі ознаки класичного боба та піксі. Вона стане ідеальним варіантом для жінок, які хочуть оновити свій стиль. Подовжена версія зачіски надає локонам об’єму, а загальному аутфіту – динаміки та легкості водночас.

Стрижка характеризується косим чубчиком, який коригує овал обличчя. Подовжена біксі не потребує укладання і довго тримає форму.

Текстурований боб

Цю багатошарову стрижку з градуйованими пасмами називають – «класичною». Зачіску люблять в усьому світі за її універсальність, оскільки вона пасує майде всім жінкам.

Текстурований боб має омолоджувальний ефект, він надає волоссю об’єму, а загальному образу – легкості. Така стрижка рекомендується власницям тонкого не об’ємного волосся, вона робить його візуально густішим і здоровішим.

Філіровані кінчики

Зачіска із «рваними» кінчиками надає загальному образу легкості та деякої недбалості, тому й має омолоджувальний ефект. Завдяки філірованим пасмам волосся набуває правильної форми, тому підходить для власниць неслухняних локонів.

Такі стрижки пасуватимуть до будь-якої форми обличчя. Однак якщо локони слабкі, то краще робити короткі варіанти зачісок.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.