Чт. Вер 19th, 2024

Два тижні стабільно у тяжкому стані. Йдеться про чоловіка, який 24 жовтня на мотоциклі потрапив в аварію. Сталося усе поблизу села Горбаків. Попередньо, за словами правоохоронців, водій трактора розвертався на трасі та не пропустив мотоцикліста. Керманича двоколісного одразу ж госпіталізували у реанімацію. Йому зробили три операції поспіль, однак його стан і досі залишається стабільно важким. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Зоряна Тищук упродовж майже двох тижнів не відходить від свого чоловіка Олександра. Він знаходиться в реанімації Рівненської обласної лікарні. Сюди, 24 жовтня потрапив після ДТП.

24 числа він їхав з роботи, з Гощі, він працює на заправці. Десь близько 10 години мені подзвонила поліція, що мій чоловік потрапив в ДТП. Спитавши як, вони сказали, що трактор його не пропустив, бо він їхав по головній і трактор його не пропустив коли розвертався, – каже дружина Олександра Зоряна Тищук,

Внаслідок зіткнення керманича двоколісного у вкрай важкому стані медики швидкої доставили в Рівненську обласну лікарню.

Пацієнт Ковтунович Олександр Миколайович поступив 24 жовтня на приймальне відділення з діагнозом: політравма, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита травма грудної клітки, закрита тупа травма живота, перелом стегнової кістки, перелом гомілкових кісток зліва, – розповідає лікар-анестезіолог В’ячеслав Шпичак.

Чоловіку відразу зробили три операції. Проте його стан і зараз залишається стабільно важким. Попереду його чекає ще декілька операцій та тривалий період реабілітації. Другим учасником аварії є 19-річний водій трактора. Правоохоронці уже проводять досудове розслідування аби з`ясувати усі обставини події.

За фактом порушення ПДР слідчі Гощі розпочали досудове розслідування. У рамках кримінального провадження призначено ряд експертиз. Обидва керманичі були тверезі. Керманич двоколісного був у мотошоломі, а мотоцикл зареєстрований у встановленому порядку, – резюмує речниця ГУНП в Рівненській області Юлія Дуднік.

Керівник місцевого підприємства, якому належить трактор майже відразу зв`язався з дружиною потерпілого та пообіцяв відшкодувати кошти на лікування.

В день ДТП, коли мого чоловіка везли з операційної в реанімацію мені дзвонив директор підприємства, сказав, що оплатить лікування, але по чеках, – додає дружина Олександра Зоряна Тищук,

Натомість 19-річний водій трактора, який за словами правоохоронців ймовірний винуватець ДТП, на контакт з дружиною потерпілого іде не охоче. Жінка розповідає, зателефонував він їй лише на 5 день після аварії.

Водій цього трактора сказав, що він згідний зімною поспілкуватися і навіть в присутності мого адвоката, але на 2 день коли я йому зателефонувала він сказав, що не може зустрітись за сімейних обставин. І коли йому адвокат дзвонив він так само сказав, що на зустріч він не прийде, він теж має адвоката і буде зі своїм адвокатом. Але він не дав нам контактів свого представника і поводиться зухвало, – продовжує дружина Олександра Зоряна Тищук,

Дружина потерпілого побоюється аби справу навмисне не затягували та хоче, щоб винний в аварії поніс справедливе покарання. Разом з тим, чекає того дня коли її чоловік повернеться додому після реабілітації.

Читайте також: Мобільний клас мінної безпеки продовжує курсувати областю

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.