Сб. Лип 27th, 2024


Цей час вважається вдалим для символічних ритуалів на щастя та добробут

Вже скоро, 24 травня, настає нова дзеркальна дата – момент, коли створюється ідеальна симетрія, що асоціюється з новими можливостями, переломними моментами у житті та часом, коли наші бажання можуть знайти шлях до здійснення. Цей час вважається вдалим для символічних ритуалів на щастя та добробут.

Як загадати бажання 25.04.2024?

 

Запишіть своє бажання на папері

Складіть коротке, але чітке бажання, яке бажаєте здійснити. Потім станьте перед дзеркалом у цей день і прочитайте бажання вголос, дивлячись собі в очі. Відчуйте, як воно вже здійснюється.

Використовуйте ритуали

Часто у такі моменти важливо відчути себе натхненно. Можете використовувати свічки, ладан, медитацію чи будь-які інші ритуали, які тобі до вподоби. Вони можуть допомогти зосередитися та підсилити ваш намір.

Думайте позитивно

Подумайте про своє бажання у позитивному ключі. Замість того, щоб сказати «Я не хочу бути самотнім», скажіть «Я бажаю знайти справжню любов». Позитивне формулювання допомагає зосередитися на позитивному результаті.

Посміхайтесь

Сміх – це потужний емоційний каталізатор. Під час того, як ви загадуєте своє бажання, усміхніться. Вірте у те, що воно вже здійснюється, і радісно відчуйте цей момент.

Відчуйте вдячність

Подумайте про всі свої дари та позитивні речі в житті. Відчуйте вдячність за все, що вже маєте. Це створить позитивну енергію, яка допоможе твоєму бажанню здійснитися.

Загадувати бажання – це весело, але важливо також пам’ятати, що кожен момент в житті має свою цінність. Насолоджуйтесь процесом та вірте у свої можливості!





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.