Пт. Вер 27th, 2024

Деяким знакам варто бути особливо уважними

Астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, які події обіцяє цей місяць саме вам.

Овен

Головне — нікого не образити і потрібно пам’ятати про дипломатію. Не забувайте й про те, що думки матеріальні, тому будьте з цим обережні, особливо в питаннях сімейного життя. У кар’єрі можливе підписання важливих договорів. Щодо здоров’я, то вам варто особливу увагу приділіть очам і судинам головного мозку.

Телець

У Тельців настає насичений період, пов’язаний із роботою. Успішним може бути перехід на нову роботу. Сприятливим місяць буде і у фінансовому плані. В особистому житті все буде тихо і спокійно, проте може не вистачати емоцій тим людям, які перебувають у шлюбі. Що стосується здоров’я, то є ризик підхопити інфекційне захворювання або психосоматичний розлад.

Близнюки

Цей місяць дуже хороший, особливо в плані кар’єри. Начальство буде йти вам на зустріч, можлива премія. Також ви можете спробувати щастя в лотерею. В особистому житті можливе кохання і новина про народження дитини. Зверніть увагу на серцево-судинну систему та не переохолоджуйтеся.

Рак

Фінансова ситуація буде стабільною, можете витрачати гроші на відпочинок. Також ви можете купити нову нерухомість і зробити ремонт. Стан вашого здоров’я не викликає сумніву. Приймайте вітаміни, щоб зміцнити здоров’я. Можете вирушити в санаторій.

Влад Росс

Лев

У Левів є шанс зав’язати нові знайомств. Багато хто може знайти свою другу половинку. У плані роботи ви можете просунутися кар’єрними сходами. Енергетичний потенціал місяця досить великий, проте є ризик отримати травму, особливо рук. Можете почати боротьбу із зайвою вагою.

Діва

Це буде активний місяць для Дів у плані кар’єри, буде багато важливих маніпуляцій. Козир для досягнення цілей у ваших руках. Потрібно бути організованими. Наприкінці місяця ваше фінансове становище Дів зміцниться. Можливі розбіжності з партнером через побутові проблеми. Ваше здоров’я буде в порядку.

Терези

Для вас цей місяць буде насиченим, тому що, найімовірніше, вам захочеться оновлень одразу в кількох сферах життя. Використовуйте максимум шансів, які підкидає вам доля. Не бійтеся змінювати щось. Фінансовий стан буде в порядку, можете витрачати гроші на себе і свою сім’ю. Також цього місяця ви можете схуднути і вилікувати свою шкіру.

Скорпіон

Насолоджуйтеся усамітненням і спокоєм. Не привертайте до себе занадто багато уваги, бо начальство може вас звільнити навіть через найменший проступок. Витрати можуть перевищити доходи, тому заздалегідь прораховуйте фінансові ризики, щоб не вийти за межі бюджету. У першій половині місяця є ризик руйнування стосунків. Ваш імунітет буде ослаблений. Є небезпека ГРЗ, коронавірусу, отруєння, грипу тощо.

Стрілець

Будь-яка ситуація в жовтні складатиметься на вашу користь. Сміливо можете розраховувати на підтримку друзів і колег. Прекрасний період для кар’єрних досягнень. У першій половині місяця можуть бути деякі збитки, тому краще не робити покупок. А ось у другій половині жовтня все налагодиться в цьому плані. Зі здоров’ям у вас усе буде добре, але вам бажано взяти паузу і трохи відпочити.

Козеріг

На спокійне життя можете не розраховувати, оскільки жовтень буде для вас дуже активним. У вас з’являться завдання, з якими ви раніше могли не стикатися. У плані кар’єри зірки розташувалися так, щоб вам самим доведеться прокладати собі дорогу, як альпіністові. З іншого боку – гарний час зайнятися наукою і творчістю. Остерігайтеся вірусних інфекцій і подбайте про свій зір.

Водолій

У жовтні Водоліям рекомендується подорожувати, змінювати місце проживання і сферу діяльності, вивчати мови тощо. У жовтні буде вигідним вкладення в нові знання. Займіться самоосвітою. В особистому житті зірки на боці Водоліїв. Якщо у вас немає хронічних захворювань, то все буде добре, а якщо є – тримайте поруч із собою ліки для полегшення симптомів захворювання.

Риби

Жовтень обіцяє минути для вас без жодних катаклізмів, проте розслаблятися не варто. У фінансових питаннях не піддавайтеся спокусам, тому що можна бути настільки марнотратним, що ви залишитеся без нічого. В особистому житті ви проявлятимете категоричність, проте краще бути гнучким. Зі здоров’ям також можуть бути проблеми, особливо з набором ваги. Приділіть увагу своєму ШКТ.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.