Чт. Вер 19th, 2024

Люди досі з пересторогою ставляться до великої різниці у віці між партнерами 

Важко у це повірити, але й досі, у 21 столітті люди з пересторогою ставляться до різниці у віці. Дехто взагалі не вірить у щирість таких почуттів. Але, виявляється, у чомусь вони мають рацію.

Вчені нещодавно з’ясували, яка різниця у віці між партнерами є ідеальною.

 Ідеальна різниця – від 0 до 3 років. Пов’язано це з тим, що люди, які ближчі за віком, проходять через однакові етапи життя. У них з меншою ймовірністю виникнуть конфлікти з приводу глобальних речей на кшталт грошей, шлюбу, дітей.

Якщо у пари велика різниця у віці, вони менш адаптуються до серйозних життєвих змін і не завжди можуть впоратися з труднощами.

Але важливий як вік, так й рівень зрілості. Ви й самі знаєте, що є багато мудрих людей, які старші за свій реальний вік. Тож треба враховувати не лише вік, а й емоційну зрілість партнера.

Якщо в рівнях зрілості є невідповідність, у пари виникають труднощі. Причому це можуть бути пари з різницею в 1-2 роки. Але один поводиться як дитина і не готовий до серйозного, а інший вже дуже хоче створити сім’ю.

Чи можна знайти щастя з кимось, хто значно вас молодший чи старший? Звісно, ​​так! Дослідження не можуть врахувати всіх чинників. І кожна пара є унікальною. Якщо стосунки чесні та здорові, якщо партнери один з одним на одній хвилі і прагнуть від життя одного й того ж, то можна за них не переживати.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.