Ср. Вер 18th, 2024

Артистка закликала всіх хейтерів відписатися від її сторінки

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова висловилася через хейт підписників в її бік. Зокрема, у своїй соцмережі Ілона опублікувала фото, на яких в сукні з декольте позує на природі. Втім, деякі підписники вдалися до критики фігури Ілони, на що вона не стала мовчати.

Схожі коментарі, звісно, можна пропустити повз себе, та тут питання в іншому! Якщо, наприклад, комусь не подобаються мої світлини, моя сторінка, мій блог – якого біса ви підписані на мене?

 

Відпишіться і слідкуйте за «гітарами», «90*60*90» або просто не пишіть людині, якщо вам не ок, і просто свайп далі!, – написала артистка.

Водночас Гвоздьова запевнила, що її все влаштовує, тому вона не зважає на схожу критику. І з гумором написала, що буде й далі носити такі сукні, які підкреслюють її фігуру.

Взагалі я не розумію, як можна написати незнайомій тобі людині якусь гидоту! Я неідеальна, і в цьому моя краса, сила та впевненість! Тому буду і далі бісити вас своїми вузькими стегнами в о*у*нній сукні.

 

Я не очікую від своїх підписників лестощів, але й не дозволю більше переходити мої межі! Не витрачайте свою енергію й мій час!, – підсумувала Ілона.

 

Джерело: ТСН



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.