Пт. Вер 20th, 2024

Скоро вони заспівають разом

Українська співачка Jerry Heil за короткий час в українському шоубізнесі стала не аби як відомою та навіть взяла участь на міжнародному конкурсі «Євробачення-2024». Тепер вона відома не лише в Україні, але й в усьому світі. Співачка розповіла, що на початку її кар’єри у неї був «помічник».

Свій творчий шлях Jerry Heil розпочинала з каверів на хіти відомих артистів. Вона публікувала їх у своїх соцмережах. 

Тоді на співачку і звернув увагу лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Саме він, за словами співачки, дав поштовх її кар’єрі, адже зробив репост її кавера на пісню колективу «Я так хочу до тебе».

– Зараз мене вже знають як артистку та виконавицю власних пісень, проте ті з вас, хто зі мною з самого початку, памʼятають кучеряву Джеррі Хейл в светрі і той щасливий день, коли 8 років тому саме Святослав вперше дав сильний підйом моїй карʼєрі, тоді ще як кавер виконавиці, яка тоді виконала «Я так хочу до тебе».

 

Святослав запостив це у твіттер, і тисячі людей так вперше почули про мене», – розповіла Jerry Heil у своєму Instagram та поділилася кадрами з Вакарчуком.

Також, співачка поділилася, що вони зі Святославом заспівають разом. Вони переспівають відому пісню «Океану Ельзи». Jerry Heil каже, що одразу ж погодилася на пропозицію Вакарчука виконати його хіт.

Не роздумувала ні хвилинки, коли Святослав запропонував долучитися, – додала артистка.

 

Джерело: Уніан



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.