Пт. Вер 13th, 2024

Скільки заробляють ведучі каналу СТБ

Дмитро Карпачов та Григорій Решетнік не один рік ведуть розважальні шоу на телеканалі СТБ. Та тільки зараз стало відомо, скільки заробляють відомі на всю країну чоловіки.

Дмитро Карпачов

Ще 3 роки тому відомий психолог розповідав в інтерв’ю Анні Олицькій, що веде онлайн-школу для батьків, де заробляє набагато більше, аніж у проєктах на телебаченні. За одну консультацію бере 400 доларів.

Такі заробітки дозволяють Дмитру утримувати життя родини на належному рівні.

 

Невідомо, яка кількість людей спромоглася потрапити на бесіду з телевізійником.

 

Але відтоді гонорари Карпачова значно підвищилися.

У шоу «Ні стида на совісті» ведучі обговорили новину, що в Дмитра взагалі немає диплома про психологічну освіту. А потім перейшли до заробітків знаменитості. Блогерка Аліна Шаманська, коли ще жила у шлюбі з Русланом Ханумаком, почала несамовито ревнувати чоловіка.

Справа дійшла до панічних атак. Тож дівчина написала Карпачову з проханням прийняти її. Дмитро довго відмовлявся, а потім зголосився провести годину за 1 тис. євро. Шаманська замовила відразу 2 сеанси, сплативши удвічі більше.

Григорій Решетнік

У тій же програмі на «Люкс ФМ» обговорили й заробітки ведучого шоу «Холостяк». З’ясувалося, що Гриша за 13-й сезон отримує 400 тис. гривень. І це не за весь сезон, а оплата праці ведучого за місяць.

Першим подібну інформацію оприлюднив відомий блогер Богдан Беспалов.

 

Звісно, сам Решетнік це не підтверджує, оскільки підписав з СТБ контракт про нерозголошення.

 

Але стався злив, і ми дізналися про шалені статки чоловіка.

Євген Фешак відкрив калькулятор і поділив Гришину зарплатню на 5 душ сім’ї – батьків і трьох дітей. Вийшло по 80 тис. грн на кожного. Тож у студії дійшли жартівливого висновку, що це не так і багато, й звернулися до каналу підвищити зарплату медійній особі.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.