Вт. Жов 22nd, 2024

Сучасна людина навряд чи може себе уявити без кави. Але якась суміш залите водою – то не про каву. Якщо хочете насолодитися смаком, потрібна кавомашина – спеціальний агрегат, який здатний перетворити зерна або мелену суміш у напій, що бадьорить, піднімає настрій, зачаровує ароматом.

Асортимент запропонованих «машин» вражає, і споживачеві складно розібратися в купі тех..характеристик, розмірів, дизайнів,брендів. Не варто лякатися цього модельного ряду. Експерти радять визначитися з трьома особливостями: бюджет, функціонал, призначення (місце експлуатації). Відповівши на ці три питання, ви без проблем підберете оптимальний апарат.

Делікатна експлуатація VS робота у форматі non stop

Чим відрізняється кавомашина домашня від офісної? Умовами експлуатації. Домашня «улюблениця» – це королева кухні, до якої всі відносяться з величезною повагою і делікатністю. Агрегат може відрізнятися потужністю і багатофункціональністю, але обираючи модель для дому, точно не варто робити основний акцент на продуктивність і «витривалість».

Тоді як агрегат для офісної кухні має бути високопродуктивним (продуктивнішим за нього буде хіба кавомашина для кафе чи ресторану). Крім того машина повинна відрізнятися багатофункціональністю. Також зверніть увагу на простоту експлуатації. В офісі всі люди різні і не кожен вміє справлятися з дуже технологічними «гаджетами». Тому краще обирати модель:

  1. Витривалу та зносостійку;
  2. Продуктивну та багатофункціональну;
  3. Просту в експлуатації та догляді.

Щодо дизайну, – тут варіантів багато. Адже любов людей до кави перетворила кавомашину в маст хев агрегат, який виробники трансформували у справжній елемент інтер’єру, здатний повністю інтегруватися в приміщення за стилістикою та навіть кольором, або навпаки ставати його «головною скрипкою».

Обираючи модель, звертають увагу на бренд і на вартість. Ці особливості теж варті уваги. Популярністю користується кавомашина Delonghi, яка оснащена великим діапазоном налаштувань. При цьому навіть самі прості моделі цього виробника гарантовано забезпечать вас смачною кавою.

Добре себе зарекомендувала і кавомашина Siemens. А якщо ви хочете насолоджуватися не тільки класикою кавового жанру «еспрессо» і «американо», але і не проти побалувати себе лате чи капучіно, на вашій кухні має з’явитися Делонгі або кавомашина Philips.

Отже визначивши функціонал агрегату та бюджет, ви без проблем оберете кращий варіант, особливо, якщо дослухаєтеся порад експертів і звернете увагу на продукцію брендів, які отримали високу оцінку в тому числі від продавців консультантів та професійних бариста. А якщо Вам цього матеріалу мало, то детальніше можете ознайомитись на blog.comfy.ua

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.