Сб. Лип 27th, 2024

Комфорт та затишок створюється з деталей. Причому за розмірами ці «деталі» зовсім не мають бути габаритними. Наприклад, рушники, хіба можна уявити собі затишну оселю без них? Ні. Причому навіть одна людина може використовувати кілька видів рушників, а що вже казати коли в квартирі чи будинку живе велика сім’я!

Напевно тому покупка рушників – то важлива подія, бо треба підібрати товари одночасно красиві і якісні. Виробники пропонують як мінімум два способи підібрати ці елементи – купувати товари поштучно, або придбати набір рушників. Дуже зручно та практично. А якщо врахувати красивий вигляд продукції, високу якість товарів і оригінальне пакування, то не дивно, що такі набори рушників частенько використовуються в якості презенту.

Розібратися в видах рушників вам допоможуть фото продукції. А переглянути багато серій та колекцій доведеться, бо асортимент справді величезний і всі запропоновані варіації відрізняються, причому не тільки дизайном.

Рушники в якості подарунку? Чому ні.

В першу чергу рушники (поштучно чи в наборі) споживачі купують для себе (для власних потреб). Обираючи той чи інший екземпляр звертають увагу на:

  •       Виробника;
  •       Матеріал з якого виготовлена продукція;
  •       Розміри;
  •       Тип;
  •       Дизайн;
  •       Колір.

Краще купувати продукцію відомих мануфактур, яка довела свою якість на практиці. Щодо типу рушників, то хто краще за вас знає що саме вам потрібно. Можливо ви в пошуках банного рушника чи лицьового? А може варто придбати цілий комплект, куди входять різні види в різних розмірах.

До речі про розміри, існує кілька варіацій в залежності від призначення рушника. Якщо це маленькі екземпляри (гостьові серветки, так звані) то їх розмір не буде перевищувати 30*50см., а частіше складатиме 30*30. Стандартних рушник для рук і обличчя може бути 50*85 або 50*90. Рушник для душу (який беруть за особою в подорож) вписується в габарити 50*100. А от стандарт банного рушника складає 70*140. Ну і для любителів СПА, саун чи масажів розробити рушники в кінг сайз який складає 100*150см.

Щодо дизайну та кольору, тут варто враховувати тільки власні смакові уподобання, бо це можуть бути моделі однотонні або багатоколірні, з малюнками, квітковими орнаментами чи навіть вишивкою.

Та головний параметр, на який треба звернути увагу в першу чергу – це матеріал, який використовують виробники. І тут на вибір покупцеві доступні моделі з махри (це класика рушникового жанру), бавовни, льону, волокон бамбуку та модалу. У кожної сировини є свої переваги і особливості. Та якщо це товар якісний то з нього не будуть осипатися ворсинки, його відрізнятиме рівномірність фарбування та він не матиме синтетичного «аромату». Ну а те що якісний рушник приємний на дотик, вбирає вологу та гарантує безпечність використання бо є гіпоалергенним це зрозуміло. Такі екземпляри варто купувати і поштучно і оптом, і для себе і на подарунок. Стаття для інтернет-магазину «Рушничок» rushnychok.com

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.