Сб. Лип 27th, 2024

Твердопаливні котли опалювання від компанії «Котли Бізон»

Нині твердопаливний котел є дуже популярним й затребуваним видом теплоносія. Даний агрегат користується високою популярністю у зв’язку з простотою конструкції, автономністю функціонування та досить невеликою витратою паливного ресурсу.

Наша компанія «Котли Бізон», що давно виготовляє опалювальні пристрої та успішно реалізовує їх у своєму інтернет-магазині пропонує купувати твердопаливні котли відмінної якості за цілком помірною вартістю. У онлайн-каталозі нашого підприємства ви завжди знайдете широкий асортимент найрізноманітніших опалювальних агрегатів й комплектуючих для пропонованих пристроїв. Висока надійність та довговічність гарантовані нашою компанією, що носить статус надійного виробника.

Якими бувають котли на твердому паливі

Якщо у вас виникла необхідність купити котел, рекомендуємо звернути увагу на продукцію підприємства “Котли Бізон”. Економічність і безпека наших теплоносіїв засвідчені клієнтами і багаторічним досвідом. Гарантія на усі види агрегатів – 5 років, замовлення приймаються як по оптовій, так і по роздрібній варіації. Уся продукція сертифікована, технічна підтримка надається.

Всім тим, хто має намір купити котел на твердому паливі, варто мати на увазі, що даний агрегат підрозділяється на декілька категорій, а саме:

  1. Облаштування піролізного типу.
  2. Агрегати пелетні.
  3. Котли тривалого горіння.
  4. Класичні варіанти котлів.

Розглядаючи піролізні твердопаливні котли, ціна яких в інтернет-магазині компанії «Котли Бізон» завжди дуже приємна, слід зазначити, що специфікою таких виробів являється наявність двох камер. У верхню камеру закладається паливо (наприклад, дрова), а в нижній накопичується газ, що виділяється від горіння палива. Оскільки для процесу жевріння використовується зовсім невелика кількість повітря, то тривалість функціонування на одній закладці може досягати майже 12 годин, а ККД цього пристрою складає 90 відсотків.

Пелетні котли на твердому паливі використовують для своєї роботи гранули з деревних відходів, саме їх й називають пелети. Тривалість їх автономності досягає 8 діб. Паливо у вигляді пелет радує високим рівнем екологічності й невисокою, в порівнянні із звичайними дровами, вартістю.

Якщо говорити про твердопаливні котли опалювання, то в конструктивному відношенні вони є аналогом піролізного варіанта виробу, але підрозділяються на двоходові моделі та більш ефективніші триходові варіації. Ці агрегати дуже лояльно відносяться до багатьох видів палива.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.