Сб. Тра 18th, 2024


«Заборона» потрапила в скандал

Це, безперечно, вийшло випадково, але вийшло – негарно.

Редактора феміністичного, як дехто вважає, видання «Заборона» не помітила, що все ще перебуває у чаті з Євгеном Клопотенком і, після розмови з ним, обізвала відомого кулінара «xу*coсом».

При чому зробила це , після того, як він повідомив цю редакторку, що не братиме гроші з її видання за участь в інтерв’ю, про яке вона власне з ним і домовлялася, навпаки, як виглядає, будучи готовою до певної – оплати.

Переписка, яку навів у своєму дописі Клопотенко

Про образливий «конфуз» повідомив сам Клопотенко:

– Шановні твіттеряни, на зв’язку з вами хуєсос по версії редакторів незалежного медія Заборона. І ось що мені цікаво. Якщо я вам такий неприємний, нахуя ви мені пишете?

Євген Карась, відомий воїн, блогер та громадський активіст, коментуючи цю ситуацію під дописом Клопотенка зазначив щодо «Заборони»:

– Це заснована росіянкою Сєргацковою структура, яка діяла за іноземні кошти – німецькі ліворадикальні та прямо комуністичні фонди. Основна мета створення «заборони» за кілька років до повномасштабки – підривна діяльність проти патріотичних організацій.

 

«Заборона» і «розформуйте полк Азов» – це були одні і ті ж особи. Там вся редакція вчорашні комуністи та агентура РФ.

А тим часом сама «Заборона» ошелешила всіх заявою, що це не її редакція контактувала з Клопотенком, а взагалі невідомо хто:





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.