Чт. Сер 22nd, 2024

Вибір сухого шампуню стане в рази швидшим

Надати зачісці свіжого вигляду можна за допомогою сухого шампуню. Однак, щоб результат не розчарував, слід знати деякі нюанси використання такого засобу. 

Як обрати сухий шампунь

Існує хибна думка, що під час вибору сухого шампуню слід орієнтуватися на тип волосся. У складі сухого шампуню є два основні інгредієнти: рисовий крохмаль і кукурудзяний крохмаль.

Та завдання сухого шампуню одне — абсорбувати виділення сальних залоз. Тому засіб не потрібно підбирати за типом волосся. Стилісти підкреслили, що сухий шампунь не зможе вплинути на стан волосся на краще, як це обіцяють деякі виробники.

Коли потрібно наносити сухий шампунь

Ще одна поширена помилка про застосування такого засобу. Чимало людей використовує сухий шампунь, коли волосся вже брудне.

Сухий шампунь слід наносити після того, як ви помили та висушили волосся. Після того, як шкіра голови почне виділяти шкірний себум, засіб, який ми нанесли, абсорбуватиме виділення сальних залоз.

 

Таким чином, волосся довше залишатиметься чистим. Коли помітите, що шкіра голови вже досить брудна, можна використовувати засіб повторно.

Нагадаємо, що сухий шампунь слід наносити тільки на прикореневу зону, зазначили стилісти. А бонусом правильного використання сухого шампуню стане додатковий об’єм волосся.

Джерело: NEWS 24



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.