Сб. Лип 27th, 2024


Досягти результату можна тільки дотримуючись двох нудних, але фундаментальних правила 

Професійні дієтологи запевняють – що культ пиття води з лимоном ніщо більше ніж міф. Сама по собі вода з лимоном ніяк не впливає на схуднення. 

Лимонна вода зволожує і має природну кислотність – якості, які можуть змусити вас піти в туалет після її вживання. Якщо ви зважитеся до і після відвідування туалету, звичайно, ви можете виявити, що втратили вагу. Однак це не втрата від чарівного пиття лимонної води вранці, – пояснила дієтолог і фахівець з діабету Керолайн Томасон.

За її словами не існує на сьогодні чарівної їжі або напоїв які допомагають схуднути. 

І донині ключову роль у цьому питанні відіграє – дієта на фізичні навантаження. Це найважливіші фактори які допомагають схуднути. 

Користь води з лимоном передусім полягає у тому, що вона містить вітамін С та калій  для підтримки водного балансу. Тож спраглим до схуднення експерти радять: 

  • Фізичні вправи: ходьбу, силові тренування кілька разів на тиждень та збільшення кардіо до 150 хвилин на тиждень. 
  • Дієта: зосередження на білок, збільшувати кількість фруктів та овочів, обирати цілозернові продукти та включити здорові жири у свій раціон. 

Повідомлення про здоров’я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 





Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.