Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 21.09.2023 14:18

Кількість переглядів: 154


✔️У м. Льєж, (Бельгія) проходив чемпіонат Європи з карате годзю -рю. 17 країн Європи брали участь: Португалія, Румунія, Італія, Англія, Бельгія, Чехія, Нідерланди та інші. В підсумку 3 днів змагань збірна України посіла 8 місце.

Микола Рудика в категорії 14-15 р – 70 кг. поступився з мінімальним рахунком 2:1 у поєдинку з бельгійцем Rieffe Alain, продемонструвавши хорошу швидкість та техніку.

Максим Шибковський в категорії 10-11 р -36 кг. впевнено пройшов португальця Tostao Davida , але поступився спортсмену з Румунії за вихід у півфінал.

Даніель Лобода у своїй категорії Ката 10-11 р. впевнено здобув перемогу над каратистом з Австрії , та мінімально поступився спортсмену з Португалії. В поєдинках поступився португальцю , але показав хороший результат як для перших європейських змаганнях.

Злата Довжаниця в категорії Ката в запеклій боротьбі програла італьянці Epifani Maia, в поєдинках показала хорошу майстерність та сумнівно поступилася німкені.

Олександра Рахметова в категорії Шобу 10-11 р, -37 кг, поступилася спортсменці з Румунії тримаючись до останнього.

🏆🥉В командному Шобу куміте наші дівчата в складі збірної України: Олександра Рахметова, Злата Довжаниця, Катерина Литвиненко посіли III місце.

Вихованці тренера Тимура Рахметова показали гідні виступи, здобули безцінний досвід та мали можливість позмагатися з кращими каратистами Європи.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.