Чт. Вер 19th, 2024

Список кольорів для ниток-оберегів

Нитка зеленого чи темно-зеленого кольору

Зелена нитка на зап’ясті – один із найдавніших оберегів, який використовували для залучення удачі та процвітання. Здавна вважали, що вона буде сприяти успіху в нових справах і допомагати власнику розвиватися та досягати своїх цілей.

Цей оберіг символізує зростання та позитивні зміни.

Темно-зелена нитка, своєю чергою, має заспокійливий вплив. Вона створює навколо людини атмосферу спокою і гармонії. Цей колір нитки буде приваблювати вдачу, особливо перед важливими подіями та серйозними розмовами. Також вважається, що темно-зелений колір допомагає зберігати рівновагу та зосередженість у складних ситуаціях.

Нитка помаранчевого, рожевого і жовтого кольору

Помаранчева нитка на зап’ясті, за переконаннями багатьох, буде сильним оберегом для будь-кого.

Вона притягує удачу і захищає від різних хвороб, надаючи носію додаткову підтримку в повсякденному житті.

Також існує вірування, що рожева нитка значно підсилює жіночу енергетику. Легенди свідчать, що цариця Савська (легендарна правителька Савського царства, яка прибула до юдейського царя Соломона) носила рожеву нитку, яка підкреслювала її красу, мудрість, та сприяла збереженню її ім’я в історії.

Жовта нитка також має своє, особливе значення. Цей колір часто обирають екстрасенси-початківці для захисту від чорної магії та негативу.

Вірять, що нитка цього кольору не тільки здатна захистити від хвороб, але й допомагає досягти значних успіхів у різних сферах життя.

 

Нитка синього і блакитного кольору

Щоб досягти успіху в бізнесі й обійти конкурентів, забобони радять обрати синю нитку.

Цей колір символізує спокій, допомагає зосередитися на завданнях і сприяє повазі з боку оточення.

Якщо ви шукаєте поради чи духовного наставника, зверніть увагу на блакитну нитку.

Вірять, що цей ніжний колір сприятиме швидкому пошуку людини, яка буде допомагати вам мудрими порадами або діями.

 

Нитка червоного кольору

Червону нитку здавна вважають потужним символом, який допомагає втілювати бажання. Забобони кажуть, що цей колір привертає увагу Всесвіту до ваших думок і намірів, сигналізуючи про готовність діяти. Нитка також допомагає вам бути в гармонії з собою і відганяє негатив.

Носіння червоного браслета на лівому зап’ясті забезпечує духовний захист, а на правому – допомагає здійснити бажання і залучити позитивну енергію.

 

Тож виходить, що ліве зап’ястя підходить для захисту, а праве – для досягнення цілей.

Червона нитка популярна у багатьох культурах. У Китаї вона символізує душевні зв’язки, а в Японії – з’єднання двох родинних душ через життя.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.